Трявна лого

Проект “Рециклиране – как и защо?!” с отличие

21-12-2022

 

На 9.12.2022 г. в хотел "Балкан" се проведе „35 години Програма ЕРАЗЪМ – 1987-2022 г.“. По време на конференцията, бяха наградени и най-добрите проекти, състояли се през изминалата 2021 г., като в единия от 4-те основни хоризонтални приоритета на Програмата: Зеленият приоритет, беше проекта на Сдружение "Промяната е в Теб", с ръководител на проекта Станимир Цветанов Чуков "Рециклирай - как и защо?!".

 

Това отличие е поредното доказателство за успешната ни работа, както е и един перфектен стимул да продължим да се стараем да сме все по-добри и по-добри в работата си с младежи!

 

В рамките на 5 минути, заедно с Nasia Georgieva успяхме да представим и наградения проект пред гостите, сред които беше и изпълнителният директор на ЦРЧР Михаил Балабанов, както и зам. министърът на "Младежта и спорта".

 

По време на награждаването се състоя и допълнителния модул "И аз умея", в който бяха поканени да вземат участие и да правят различни фотосесии Nikol Laleva, Доминик Маринов, Eli Peeva и Рада-Мария Братова, като всеки един от гостите на конференцията получи за спомен една прекрасна моментна снимка.

 

Благодарим на екипа на ЦРЧР за перфектно проведеното мероприятие и се надяваме да се видим и следващата година!

 

Станимир Чуков
Сдружение „Промяната е в теб“