Трявна лого

Спорт

Ако ти се иска да използваш времето тук и за спортуване, можеш и това да направиш, защото спортните съоръжения в града предлагат добра възможност за активен спорт. Изградените спортни площадки и стадионите в Трявна и Плачковци са гостоприемни за всички любители на спорта, не само за индивидуални мераклии, но и за спортни клубове и отбори по футбол, хандбал, волейбол, баскетбол, тенис или лека атлетика. Изградени според последните изисквания в спорта, стадионите в Трявна и Плачковци, разполагат съответно с 3000 и 200 седящи места, а за автомобилите и паркинг.

А ако искаш да се почувстваш като на Уимбълдън, то заповядай на единствения в България тенис корт на трева.

В Трявна или в Плачковци можеш и да поплуваш. Казвам „можеш”, ако наистина можеш. Басейните са великолепни и носят истинска свежест в горещите летни дни.

Ако ли пък просто ти се иска да походиш, можеш да се направиш една приятна и лека разходка – пеша или с колело, до с. Генчовци, с. Веленци, с. Боженците, с Рашевите, с. Скорците …

Дойдеш ли пък през зимата – ей къде е Габрово, грабваш си ските и на Узана, само трябва да следиш прогнозата, че да е навалял дебел сняг, за да се насладиш на карането на ски и сноуборд, а не да береш кокичета.

Имаме какво да ви предложим в нашия град. Когато и да дойдете, ще се насладите на почивката си и на откраднатото си свободно време.