Трявна лого

Покана за ПЧП чрез наемане на обекти в кв. „Шести участък“

08-03-2022

 

До края на месец март се удължава поканата за участие в публично-частно партньорство чрез наемане на обекти в квартал „Шести участък“.

 

Трите помещения се намират на ул. „Опълченска“ № 8 и № 45 – едното от тях е в Дечковата къща – музейна сграда във възрожденски стил, а другите са в партера на обновена жилищна сграда. Те ще могат да се използват за малък бизнес, търговия на дребно, творческа дейност, създаване на услуги и продукти, характерни за творческите индустрии, ателиета, студия, офиси, галерии.

 

Кандидатите попълват формуляр за участие, в който трябва да опишат иновативността на бизнеса и да представят стратегия за устойчивостта на дейността си, както и да декларират, че могат да започнат работа до 30 септември 2022 г.

 

Победителите ще сключат споразумение за партньорство с Община Габрово, чрез което ще получат безплатно консултиране по избор между маркетингови дейности и реклама, разработка на уебсайт и онлайн магазин, интериорен дизайн или оформление на витрина.

 

За стартиращите бизнеси са предвидени едногодишни стимули – абонамент за свободно паркиране в платената зона на кв. „Шести участък“, безплатен интернет, членство в Габровската търговско-промишлена палата и еднократна услуга до 100 лв., разпространение на рекламни материали от Туристическия информационен център, популяризиране на бизнеса през каналите на Община Габрово.

 

Заявления се приемат до 31 март 2022 г. на електронна поща projects@gabrovo.bg.

Вижте пълната информация за обектите и изтеглете документите за кандидатстване: https://gabrovo.bg/bg/notice/6988

 

НЕКА ПРЕОБРАЗИМ „ШЕСТИ УЧАСТЪК“ ЗАЕДНО!

 

Studio Komplekt и Община ГАБРОВО