Трявна лого

Представяне на книга "Самотен пътешественик" на Карен Бейлерян

04-06-2021

 

Представяне на книгата "Самотен пътешественик ", стихове и размисли на Карен Бейлерян, на фона на изпълнения на цигулка в Етнографски комплекс Трявна на 12-ти юни (събота) 2021 г. от 16:00 ч.

 

Сдружение "Цветница", чрез Социално предприятие „Работилница за сувенири и куртура” има удоволствието да ви представи книгата на автора КАРЕН БЕЙЛЕРЯН – „САМОТЕН ПЪТЕШЕСТВЕНИК”, стихове и размисли, издадена през 2021г., в луксозно издание с твърди корици чрез Издателство "Фабер".

 

За автора - адвокат, артист, творец, шахматист, мечтател, творец, визионер. Лауреат в Национален конкурс на името на Петко и Пенчо Славейкови, носител на Награда на публиката.

 

Какво ще откриете в книгата: „Всеки сам трябва да отговори на тези въпроси и тогава да предприеме своето пътешествие, защото всъщност това е пътуване в самия него. Затова за всеки проблем няма готови отговори, а само въпроси към получените отговори. А пътешествието вътре в себе си е едно самотно занимание. Когато човек е вече готов за това и го предприеме, се превръща в един Самотен пътешественик

 

Сдружение „Цветница” разпространява изданието, не само защото подкрепя и развива личности, които творят и създават продукти, а защото носи удовлетворение за душата и сетивата.

 

Цената на книгата е 15 лева, а приходите от продажби ще бъдат използвани с цел Благотворителност от Сдружение „Цветница” за развиване на нови идеи в областта на културата, историята и социалното предприемачество.

 

Книгата може да бъде поръчана на лично съобщение от следния линк или по Еконт от този линк