Трявна лого

Трабант фест отново в Трявна

28-05-2021

 

За поредна година ще се проведе Трабант фест в събота, на 29.05.2021 г., домакин на който ще бъде възрожденският град Трявна. Началото на Трабант събора ще бъде дадено в 10 часа на централната част на града, с посрещане на всички участници, а откриването на събитието ще бъде в 11 часа. Очаква се да  пристигнат собственици на германската марка от всички краища на страната – София, Ботевград, Плевен, Велико Търново, Исперих, Лозница, Русе, Добрич, Варна, Панагюрище, Пловдив и др. Общият брой на автомобилите се очаква да наброява над седемдесет. Автопаркът от соц – возила ще събере представители на различни поколения коли от тази марка от началния етап до края на тяхното производство. Ще бъдат изложени автомобили, запазили своя автентичен вид, както и такива с различен дизайн и тунинг, както и военен трабант. Организатор на мероприятието е Национален Клуб Трабант.  Програмата ще продължи от 11 ч до 13 часа, като са подготвени множество изненади за забавление на гостите.

 

В 13:30 часа комисия ще  направи своеобразна класация на автомобилите в няколко категории, като ще бъдат раздадени грамоти и награди на всички участници. След това ретро парадът ще продължи с почетна обиколка на гр. Трявна, след което всички гости ще се отправят към гр. Плачковци. Събитието ще  предложи много положителни емоции и радостно настроение на своята публика.

 

С това ще  приключи официалната част на програмата  и всички ще  имат свободно време за разходка и обмен на лична информация.

 

Национален Клуб Трабант е щастлив да бъде организатор и на други мероприятия и ще посрещне с “добре дошли” всички почитатели, фенове, гости и приятели на марката “Трабант”.

 

За допълнителни въпроси:

Ангел Пеев,

Председател на Национален Клуб Трабант

тел:  0878 567 605

          0898 566 605