Трявна лого

Удариха дилърите в Трявна, закопчаха софиянец с наркотици

11-12-2020

 

Специализирана полицейска операция срещу разпространението и употребата на наркотични вещества се проведе в гр. Трявна, задържан е 45-годишен мъж. Това съобщиха от ОДМВР - Габрово. 

 

На 09.12.2020 г. на територията, обслужвана от РУ - Трявна, се проведе специализирана полицейска операция, срещу разпространението и употребата на наркотични вещества. В 14:20 часа на ул. Ангел Кънчев, служители на РУ - Трявна спират за проверка лек автомобил „Хонда Джаз“, управляван от 45-годишен жител на гр.София.

 

Извършени са процесуално-следствени действия от криминалисти, в следствие на които в купето е намерена суха зелена растителна маса с тегло 10 грама, реагираща на наркотичното вещество „марихуана“. 

 

Извършено е претърсване в жилище на ул. Иванка Горова, гр. Трявна, обитавано от лицето, при което е намерена и иззета 60 грама суха зелена листна маса, също реагираща на „марихуана“.

 

По случая в РУ - Трявна е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 354 ал.3 т.1 от Наказателния кодекс. Спрямо лицето е наложена полицейска мярка „задържане“ за срок до 24 часа.

 

Източник: novini.bg