Трявна лого

Разходете се виртуално до град Трявна и разгледайте галерия „Гъбенски“

24-03-2020

 

Галерия „Гъбенски”, открита през 2006 г., се намира в двора на възрожденския архитектурен ансамбъл „Калинчева къща” на централната стара улица в Трявна. В нея се организират изложби, творчески срещи, семинари, представяния на книги и други събития с културен характер. Носи името „Гъбенски“, тъй като дарителите от тази фамилия чрез НДФ „13 века България” даряват картини на тревненската общественост.

 

Регионалният център на Национален дарителски фонд „13 века България“ галерия "Гъбенски" в град Трявна е затворен за посетители за неопределено време.
Повече за галерията и изложбената ѝ програма може да научите на: www.fund13veka.bg.

 

Централният офис на Националният дарителски фонд „13 века България“, както и регионалните ни центрове са затворени за посетители от 16 март 2020 за неопределено време. Във връзка с въведеното в страната извънредно положение и на основание Заповед №РД-01-124/13.03.2020 г. на министъра на здравеопазването г-н Кирил Ананиев.

 

Можете да се свържете с нас на имейл адрес: info@fund13veka.bg, както и на служебните имейли и мобилни телефони, обявени в сайта ни:
https://fund13veka.bg/

 

 

Екипът на Фонда желае на всички да са здрави!