Трявна лого

Летен лагер по предприемачество през юли в Боженци

25-05-2022

 

За да възпитаваме в предприемачество, запишете заслужили младежи в

 

Младежки лагер по основи на икономиката и бизнеса ще се проведе от 19 до 23 юли тази година в Боженци. Участие могат да вземат ученици от 15 до 19 години от областите Габрово и Ловеч.

Лагерът дава разбиране за основните икономически принципи, европейските ценности, светът на пазарната икономика и ролята на предприемача. Участниците в него ще развият предприемачески мироглед, креативно мислене, увереност в собствените сили, умения да формират поглед за света, като място изпълнено с възможности.

Учебното съдържание е разработено от фондация „Бауерзакс“, популярна със създадената през 2015 г. образователна програма Предприемачът като откривател .

Чрез игрови ситуации участниците ще провокират своя предприемачески потенциал, ще преминат през предизвикателството да работят в екип, ще се срещнат с успешни предприемачи и хора от света на бизнеса, ще получат професионална диагностика от психолози на своя талант, както и сертификат за преминато обучение.

Лагерът ще се проведе от 19 до 23 юли 2022 г. с такса за участие 270 лева. Участниците ще са настанени в Къщи за гости Боженци /МАИР Боженци на пълен пансион – нощувки, закуски, обяди и вечери. Записването продължава до набирането на необходимата бройка от по 10 ученици от Габровска и Ловешка област.

 

Записването става чрез попълване на заявка. Срокът за изпращане е до 15 юни 2022 г. на ел. адрес: europedirect@chamber-gabrovo.com. С общите условия и заявка за участие в лагера може да се запознаете приложено, както и на сайта на Габровската търговско-промишлена палата с адрес: https://chamber-gabrovo.com/leten-lager-po…/

 

Лагерът се реализира в партньорство между Европейски информационен център Европа директно Габрово, Областен информационен център - Габрово и Фондация Бауерзакс.

 Приложения:
Заявка за участие
Общи условия

Новини

Подмярка 22.2. „Извънредно временно подпомагане за МСП, които са особено засегнати от последиците от руското нашествие в Украйна“

Подкрепа по подмярка 22.2. „Извънредно

Повече

Подмярка 22.1 „Извънредно временно подпомагане за земеделските стопани, които са особено засегнати от последиците от руското нашествие в Украйна“

С изменението на Наредба № 3 от 2022 г.

Повече

Обява процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 7.2

Мярка 7.2. „Подкрепа за инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“

Повече

Планови прекъсвания на електрозахранването през месец март

От 07.03.2023 г. до 10.03.2023 г. в периода 08:30 ч. до 16:00 ч.

Повече

Обява процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 8.6

Мярка 8.6. „Инвестиции в технологии за лесовъдство и в преработката, мобилизирането и търговията на горски продукти“

Повече

Обява процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 6.4.1

Мярка 6.4.1. „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности“

Повече

Обява процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 4.2

Мярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“

Повече

Всички новини

Пълен списък на публикуваните новини

Към новините

Още новини, както и решенията на Общински съвет Трявна можете да намерите в портала на Трявна

https://www.gotryavna.bg

Към портала