Трявна лого

Годишни награди „Красив дом уютен двор”

23-10-2014

 

На 21.10.2013 г. кметът на общината инж. Драгомир Николов връчи наградите на победителите в конкурса “Красив дом, уютен двор”. Конкурсът се провежда ежегодно в община Трявна, като тази година комисията номинира дворни места и имоти за награди. Наградени бяха собственици на имоти в  отделните категории  - имот  в гр. Трявна, имот в гр. Плачковци, селска къща и добро поддържано междублоково пространство. Победителите в конкурса за 2014г. са:

За град Трявна:

Първо място - жилищна сграда и двор в кв. Стояновци №58, собственост на Галина и Николай Даскалови, за много добре поддържан двор, за зелената площ около къщата, за изобилието от цветя и храсти.

Второ място - жилищна сграда и двор на ул. Васил Априлов №10, собственост на Йонка Иванова, Надя Вълчанова, Валентин Иванов.

Трето място - жилищна сграда и двор на ул. Стара планина №113, собственост на Стоян Иванов Стоянов.

За добре поддържано междублоково пространство в град Трявна класира градинка, намираща се на ул. Осми март №15-№17, поддържана от Денка и Цаньо Петрови, Денчо и Маргарита Дамянови, Иринка и Петър Иванови.

За град Плачковци жилищна сграда и двор на улица Стара планина №64, собственост на Иванка Колева, за отлично поддържан  двор, зелени площи, за изобилие от добре аранжирани цветя и декоративни елементи.

За селска къща класира:

Първо място - имот в село Глутници, общ. Трявна, собственост на Ваня Любомирова Колева за добре поддържана къща и цялото дворно пространство със зелена площ, огради, саксии с цветя и други градински елементи.

Второ място - жилищна сграда и двор в с. Драгневци, кметство Плачковци, собственост на Милко Момчев и Денчо Петров.

Трето място - жилищна сграда и двор в с. Бангейци, собственост на Геновева Петрова Янкова.

Инж. Драгомир Николов лично връчи грамоти и парични награди на отличените, като им пожела все така с любов да поддържат имотите си за пример на своите съграждани. Кметът  изрази увереност, че ако всички поддържат своите домове по този начин, общината ни ще изглежда още по-привлекателна.