Трявна лого

Протестен митинг на работниците и служителите на „ЕМКО" на централния площад в Трявна

28-09-2017

 

УВЕДОМЛЕНИЕ

за

провеждане на протестен митинг на работниците и служителите на „ЕМКО" ООД - Обособено производство – площадки гр. Трявна и с. Белица

 

Уважаеми представители на медиите,

В продължение на няколко месеца, ние, работниците и служителите на „ЕМКО" ООД, сме принудени да протестираме срещу целенасочените и репресивни действия на държавни органи срещу нас. Подложени сме на тенденциозни и нескончаеми проверки, целящи нашето унищожение. Считаме, че е абсолютно невъзможно всички проверяващи институции в българската държава „случайно" да решат да ни проверят едновременно.

 

Убедени сме, че действията срещу нас са организирани на високо държавно ниво и целят нашето унищожение като икономически субект, конфискуването и разпродаването на нашата продукция.

 

Категорично сме сигурни, че обещаното връщане на нашия Лиценз няма да се състои на 6.10.2017 г. Наредено е ежедневно да ни бъдат изпращани нови проверяващи, които да ни квалифицират като нарушители!

 

Във връзка с гореизложеното, с цел защита на работните места на работниците и служителите на ЕМКО" ООД - Обособено производство – площадки гр. Трявна и с. Белица, на 29.09.2017 г. от 12:00 до 13:00 часа ще се проведе протестен митинг в гр. Трявна, Площад пред НЧ „Пенчо Славейков 1871 г.".

 

Цел: Изразяване на протест срещу целенасочените и репресивни действия на държавни органи срещу „ЕМКО" ООД; срещу незаконосъобразното отнемане и непрестанното забавяне възстановяването на външнотърговския лиценз на дружеството и защита на работните места на работниците и служителите на „ЕМКО" ООД.

 

Организатор: Инициативна група на работници и служители на „ЕМКО" ООД – Обособено производство – Трявна

 

Молим за вашето съдействие при отразяването на обявеното мероприятие, за да може исканията ни да достигнат до всички наши съграждани

 

 

С уважение,

Инициативна група на работници и служители

на „ЕМКО" ООД – Обособено производство - Трявна

 

Снимка: Димитър Сотиров, Архив