Трявна лого

Рекордьор в Гинес събра 20 000 евро за игрище в SOS Детско селище Трявна

16-06-2017

 

Искате ли да се срещнете с тенисиста, счупил рекордите на Гинес в подкрепа на SOS Детски селища България? А да видите новото спортно игрище на SOS Детско селище Трявна?

 

Заповядайте на 19 юни от 10:30 часа в SOS Детско селище Трявна, където ще Ви очакваме с Максим Брекман – големия тенисист, който изигра 40 последователни трисетови мача и счупи рекордите на Гинес в подкрепа на SOS Детско селище Трявна.

 

На 8 и 9 октомври миналата година, 31-годишният треньор Максим Брекман от академията на Ким Клайстерс в Бре, Белгия счупи световния рекорд от 36 последователни мача, който бе поставен през 2015 г. по време на Уимбълдън от Майк Мичъл, и изигра 40 последователни трисетови мача срещу известни лица и ентусиасти от света на спорта, бизнеса и академията на Ким Клайстерс.

 

Благотворителното събитие се състоя в специално построен тенискорт в близост до Централната гара на Антверпен и се проведе съвместно с SOS Детски селища Белгия. Събрани бяха 20 000 евро за реновиране на спортното игрище в SOS Детско селище Трявна.

 

За нас ще е чест да се докоснем до големия тенис и заедно „да прережем лентичката“ на новото игрище, а Максим ще поиграе тенис с децата.

 

Източник: gong.bg