Трявна лого

Фотосъстезание “Language learning in action”

05-06-2017

Да споделим опита си с чуждите езици в снимки

© „Are you talking to me?“ Автор: Тодор Тотев, дата: 25.04.2014

 

Инфоцентър организира фотосъстезание на тема “Language learning in action”.

 

Конкурсът цели да илюстрира изучаването на езици в различни ситуации и различна среда. В резултат на грешки и комични ситуации, в чужбина, чрез онлайн игри, при общуване с чужденци, слушайки музика, в интернет, във facebook, в час, извън клас и други.

 

Снимките се подават на електронен адрес: set2clil@tryavna.eu  до  25 юни 2017 г. Подадените електронни писма трябва да съдържат: заглавие и дата на снимката, автор и телефон за контакт.

 

Поканата е към ученици, учители, родители и всички, които знаят, учат или искат да учат и знаят чужди езици. Няма възрастови ограничения за участниците.

 

Препоръчително е снимките да са с резолюция 300 dpi, за да бъдат отпечатани с добро качество. Допустимо е участието и със стари снимки!

 

Всички качествени фотографии ще бъдат публикувани в сайта и facebook страницата на проекта: http://set2clil.tryavna.eu/bg/ и https://bg-bg.facebook.com/SET2CLIL/.

 

Комисия ще присъди 1-ва, 2-ра и 3-та награда. Поощрения за всички участници!

 

Конкурсът се организира в рамките на Проект „SET to CLIL: технологично-базирано обучение по социално предприемачество на чужд език“ (2015-1-BG01-KA202-014337), финансиран по Програма ЕРАЗЪМ+.