Трявна лого

Полицейски информационен бюлетин

26-06-2018

 

Бързо производство е образувано срещу 64-годишен мъж, шофирал в нетрезво състояние. На 24 юни, около 22.10 ч, в Плачковци, полицейски екип спрял за проверка л.а. „УАЗ“. Установено е, че водачът – 64-годишен мъж от същия град, управлява МПС след употреба на алкохол – техническото средство отчело 1,90 промила. По случая е образувано бързо производство.


Досъдебно производство за притежание на наркотици е образувано срещу 34-годишен мъж от Трявна. Полицейски служители спрели мъжа за проверка на 25 юни, около 14.55 ч., в района на с. Радевци. У мъжа е намерена суха листна маса, която при полевия наркотест реагирала на марихуана. Наркотикът е иззет. Случаят е докладван в РП-Трявна и е образувано досъдебно производство. Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем и му е взета мярка за неотклонение „подписка“.

 

На ул. „Бенковска" в Трявна, полицейски екип спрял за проверка л.а. „БМВ“. Установено е, че водачът – 67-годишен от същия град, управлява МПС след употреба на алкохол – техническото средство отчело 2,50 промила.

 

Източник: dariknews.bg