Трявна лого

Дарете надежда за живот на една майка

10-05-2018

 

Николета Кънева от Трябва е едва на 27 години

Случи се ей така, "изневиделица". Изневиделица за всички нас, които обичаме Николета – нашата приятелка, колежка, съпруга и най–вече майка на едногодишен син. Стряскащата диагноза Николета разбра след поредица от медицински прегледи в цяла България.

 

Злокачествено новообразование, засягащо бъбрека, е на път да раздели Николета от близките й, да я лиши от възможността да сподели най–милите моменти със своя син. Но ние няма да го допуснем! Та тя е едва на 27 години. От Трявна е – малко градче, в което всички се обединихме около каузата "ДА ДАРИМ НАДЕЖДА ЗА ЖИВОТ НА ЕДНА МАЙКА". Проведохме редица благотворителни инициативи, с които да съберем средства и да осигурим животоспасяващото лечение за Ники.

 

След консултации, лекарите в България отказват операция. Николета обаче стигна до Турция в клиниката - Anadolu Medical Center Hospital, където дават надежда. Но за тази надежда са нужни средства, които ние не можем да осигурим. Затова се обръщаме към Вас, нека заедно помогнем на Ники да се излекува, да остане близо до семейството си и да възпита един достоен българин.

 

Към момента в турската клиника се провежда курс имунотерапия – цената на вливане е 3000 евро. Повтаряемостта е през 14 дни. След повлияване върху размерите на злокачественото образование се предвижда и хирургическа интервенция.

 

Нашият апел е помогнете да спасим Ники, защото надежда има, но са нужни средства. Нека заедно се обединим около каузата да дарим живот на една майка, да покажем, че доброто е в нас и чрез него да помогнем на Николета да се излекува.

 

БАНКОВАТА СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА
БАНКА ДСК:
IBAN: BG14STSA93000025165130
BIC: STSABGSF
ТИТУЛЯР НА СМЕТКАТА НИКОЛЕТА МАРИЯНОВА КЪНЕВА

 

Източник: btv.bg